Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Työpaikkakuvaus

Päätuotteinamme ovat ammattikäyttöön tarkoitetut LED-tuotteet sekä älykkäät, langattomat valaistuksen ohjausjärjestelmät. Pää myyntisegmentit ovat teollisuus-, kauppa-, urheilu,- julkis-, ja toimistokiinteistöt sekä katuvalaistus. Tuotteillamme asiakkaamme saavuttavat helposti 60-90% energiasäästöt sähkönkulutuksessa verrattuna perinteisiin valaistus muotoihin. Lisäsäästöjä asiakkaamme saa kiinteistönsä huoltokustannusten poistumisesta valaistuksen osalta. Tämän lisäksi kohteisiin saadaan merkittävästi valovoimaisempi ja turvallisuutta lisäävä valaistus sekä asiakkaan hiilijalanjälki pienenee. Nämä tekevät tuotteistamme erittäin kannattavan investoinnin ja lisäävät työtehokkuutta, sekä ovat samalla myös ekologinen valinta.

Etsimme alueellisia kauppaedustajia!

Mikäli olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja myynnin vahva ammattilainen, tämä työ voi olla juuri se oikea sinulle. Palkkauksemme perustuu myynnistä saatavaan provisioon, joka on erittäin hyvä ja motivoiva. Markkinoiden ylivoimaisesti korkealaatuisimpien ja pitkäikäisimpien led-tuotteiden ja ohjausjärjestelmien sekä suuren myyntipotentiaalin ansiosta kuukausiansiosi voivat olla merkittäviä.

Jos haluat olla osana nopeasti kasvavan yrityksemme keihään kärkeä ja olet valmis kovaan, mutta palkitsevaan työhön, voit olla etsimämme henkilö. Edustajiltamme emme edellytä koulutusta myynti-alalta mutta vankka myyntityö tausta, rehellisyys ja motivoituneisuus ovat valtteja joita myyjältämme vaadimme. Kokemus yrittäjyydestä, itsenäisestä myyntiedustajan työstä ja B2B myynnistä ovat valtteja tässä työssä. Pääset hyödyntämään suhteitasi ja kontaktejasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kannustavassa, asiantuntevassa ja motivoituneessa työympäristössä sekä hyvän ansion hyvästä työstä. Perehdytämme kaikki työntekijämme työhön ja työntekijöidemme käytössä ovat kaikki tarvittavat materiaalit sekä palvelut työn tehokkaaseen hoitamiseen.

Avoinna olevasta työpaikasta kerromme mielellämme lisää. Vapaamuotoisen työpaikkahakemuksen liitteineen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen: kari.paakkunainen (at) walkia.fi

 

Kari Paakkunainen  Sales Director
Walkia Group Oy Ltd - Walkia® Lighting
Visit address: Lars sonckin kaari 10, NOVA-talo, 2. kerros, 02600 Espoo – FINLAND
Mail address: Kidekuja 2, 88610 Vuokatti – FINLAND

Phone: +358 (0)40 703 1332
E-mail: kari.paakkunainen (at) walkia.fi

Yhteystiedot

Walkia Group Oy - Walkia® Lighting

Käyntiosoite
Lars Sonckin kaari 10
NOVA-talo, 2. kerros
02600 Espoo, FINLAND

Postiosoite
Kidekuja 2
88610 Vuokatti, FINLAND

Sähköposti: myynti ( at ) walkia.fi
Puhelin: 010 326 4460
Y-tunnus: 2672406-6

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

walkia AAA logo 2017 FI transparent

SELT liikemerkki 150605

© Copyright Walkia 2017. Design & Development by Ideamedia Oy

Search