Valaistus kokonaisvaltaisena palveluna

Energiatehokkuutta sekä mittavia kustannussäästöjä.

Valaistus palveluna

ENERGIATEHOKKUUTTA SEKÄ MITTAVIA KUSTANNUSSÄÄSTÖJÄ

Tämän helpommaksi ja kannattavammaksi älykkään led-valaistuksen hankinta ei voi enää tulla. LaaS- palvelumme (Lighting as a Service) kattaa alkukartoituksen, suunnittelun, asennuksen ja tuotteiden sekä palveluiden ylläpidon ja elinkaaripalvelut ilman raskaista investointikustannuksia.

Kertainvestoinnin sijaan maksat vain kuukausimaksun, joka on merkittävästi pienempi kuin kuukausittainen säästö. Tyytyväiset asiakkaamme saavat huomattavia säästöjä energiakustannuksista heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

Uusi suosittu LaaS -palvelumallimme poistaa loppukäyttäjän rajoitteet suurista pääomakustannuksista, jotka ovat usein esteenä valaistusremonttia tehdessä, vaikka tahtotila laadukkaan ja energiatehokkaan LED-valaistuksen hankintaan on olemassa.

Palvelumme ansiosta lukuisat asiakkaamme ovat päässeet nykyaikaistamaan valaistuksensa markkinoiden laadukkaimmilla LED-valaisimilla. Rahaa on jäänyt heti alusta alkaen reilusti muuhun tuottavaan toimintaan. Tee yrityksenne, kuntanne tai kaupunkinne merkittävin energiapäätös jo tänään!

Valitsemalla Walkia®:n, valaistuksen ammattilaisen, voit pian nauttia puhtaasta ja laadukkaasta valaistuksesta ja keskittyä rauhassa tuottavaan liiketoimintaasi tehden samalla merkittäviä säästöjä.

MITEN PALVELUMME TOIMII?

walkia_alkukartoitus_energiakartoitus.jpg

ALKUKARTOITUS

Tulemme kartoittamaan valaistustilanteenne veloituksetta. Teemme mittaukset ja laskemme kuinka paljon voitte säästää energiakustannuksissa. Alkukartoituksen aikana konsultoimme teitä led-valaistuksesta ja sen lukemattomista hyödyistä. Kerromme myös tarkasti miten investoinnin tuomat kokonaissäästönne maksimoidaan käyttämällä oikeaa tuotetta oikeassa kohteessa.

walkia_led-valaistus_suunnittelu.jpg

VALAISTUSSUUNNITTELU

Selvitämme nykyisen valaistuksenne tason ja teemme kohteessa laajat valomittaukset. Energiatehokkuuden maksimoimiseksi suunnittelijamme tekevät kohteeseenne tarkat valaistussuunnitelmat. Suunnittelemme teille aina kokonaisedullisimman ratkaisun, joka on aina parhaiten tilaanne sopivan valaisinratkaisu. Tämä takaa aina parhaan lopputuloksen.

walkia_edullinen_rahoitus_leasing.jpg

VUOKRAUS SOPIMUS

Takaamme palvelulle markkinoiden edullisimman rahoituksen, jolla säästätte alusta asti merkittävästi rahaa ilman kertainvestointia. Päätöksenteko ei ole koskaan ollut näin helppoa, sillä maksatte valaisimet kertainvestoinnin sijaan erittäin edullisella valaisinvuokralla kuukausittain. Kuukausimaksun kuittaatte tulevilla energiasäästöillä ja rahaa jää vielä kuukausivuokran jälkeen reilusti muuhun tuottavaan toimintaan heti ensimmäisestä sähkölaskusta alkaen.

walkia_asennuspalvelu.jpg

ASENNUSPALVELU

Palvelumallimme sisältää laadukkaan ja tehokkaan asennuspalvelun ammattilaistemme toimesta. Toimitamme led-tuotteemme teille asennettuna avaimet käteen -periaatteella ilman ikäviä yllätyksiä tai piilokuluja. Tilassanne on hetkessä asennettuna täysin uusi, valovoimainen, välkkymättömän ja huoltovapautta tuova valistus, joka on toteutettu markkinoiden laadukkaimmilla LED-tuotteilla.

walkia_huolenpitosopimus.jpg

HUOLENPITOSOPIMUS

Palvelumallimme sisältää myös huolenpitosopimuksen, joka kattaa tuotteidemme toimivuuden myös pitkälle takuuajan jälkeen. Näin voitte olla aina huoletta valaistuksen toimivuudesta ja keskittyä omaan tuottavaan liiketoimintaan.

90% KUSTANNUSSÄÄSTÖJÄ

Kustannussäästöt syntyvät energiankulutuksen radikaalilla pienenemisellä, valaisinmäärien vähentämisellä, huoltokustannuksien poistumisella, mahdollisen viilennyksen vähentämisellä ja näin resurssien kohdentamisella tuottavaan työhön. Konsultoimme ja opastamme aina asiakkaitamme parhaimman mahdollisen hyödyn saavuttamiseksi. Tämän lisäksi kaikkia tuotteitamme voidaan ohjata älykkäillä valaistuksenohjausjärjestelmillä, jolloin saamme maksimoitua kustannussäästöjä entisestään. Tarjoamme tuotteillemme markkinoiden pisimmän käyttöiän ja takuun, sitomatta niitä käyttötunteihin. Tämän lisäksi palvelukokonaisuuteemme kuuluu edullinen huolenpitosopimus, jotta voitte nauttia rauhassa laadukkaimmasta valaistuksestanne vuosia normaalin takuuajan jälkeenkin. Vertaile markkinoilla olevia tuotteita tarkasti ja kriittisesti ja valitse paras.

Ulkoistatte meille valaistuksenne hetkessä ja pääsette keskittymään tuottavaan toimintaanne sekä saatte reilusti ylimääräistä pääomaa muihin tuottaviin investointeihin. Saatte kauttamme aina kilpailukykyisen tarjouksen ja parhaan vastineen investoinnillenne. Takaamme teille laadukkaimmat led-valaisinratkaisut nyt ja tulevaisuudessa.

Yhteystiedot

Walkia Group Oy - Walkia® Lighting

Käyntiosoite
Knitter Business Park,
Kutojantie 6-8,
02630 Espoo FINLAND

Postiosoite
Kainuuntie 26C 15B
88600 Sotkamo, FINLAND

Sähköposti: myynti ( at ) walkia.fi
Puhelin: 010 326 4460
Y-tunnus: 2672406-6

Ruotsi
Brandthovdagatan 24,
Västerås 72135 Sverige

Viro
Walkia OÜ,
Tööstuse 47, 10416 Tallinn

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

walkia AAA logo 2017 FI transparent

SELT liikemerkki 150605

© Copyright Walkia 2021. Design & Development by Ideamedia Oy

Haku