ABB Arena Nord

ABB Arena Nord

Säästö

71%

Hiilijalanjälki pieneni

119306
CO2 ekv kg/vuosi

Valotehon parannus

90%

ABB Arena Nord oli Walkia® Lighting Ruotsin ensimmäinen todella iso urakka. Työ edistyi äärettömän nopeasti, koska koko Arena oli purettu 2:ssa päivässä, uusi kaapelointi ja uusien valaisimien asentaminen oli tehty viikossa.

Asiakas oli äärettömän tyytyväinen siihen, että valotehoa parannettiin noin 90%, kulutusta alennettiin 71%, ja saavutettiin hiilijalanjäljen vähennys CO2-- ekv säästö 119306kg /v.

Siihen myös se, että nyt valoja voi käyttää efektinä ennen ottelun alkua ja välitauolla, koska kaikki lamput säädetään meidän oman Walkia Vantage -järjestelmän mukaan, mikä on kaiken lisäksi langaton.

 

Kun aloitimme hankintatyön ja päätimme vaihtaa valaistuksen ABB Arena Nordissa, valikoisimme useiden urakoitsijoiden välillä. Teimme perusteellisen katsauksen laadusta, energiasta, kestävyydestä ja hinnasta.

Walkia on uusi toimija Ruotsin markkinoilla, tämän johdosta meillä oli perusteelliset keskustelut laadusta ja jälkiseurauksista. Referenssikohteita esiteltiin myös muissa Pohjoismaissa.

Walkia käsitteli sopimusta ammattimaisesti, kokoonpano ja toimitus järjestettiin sopimuksen mukaisesti. Lasketut luksiarvot pidettiin erittäin tarkasti ja sopimustyön aikana tehdyt ylimääräiset työt olivat erittäin hyviä.

Heillä on kätevä järjestelmä yksittäisten valaisinten vaihtamiseen ja sähköliitäntä on myös helppo.

Toiminnallisen henkilöstön koulutus pidettiin paikan päällä useaan otteeseen mikä helpotti käyttöönoton. Hallin henkilökunta ovat erittäin tyytyväisiä ja he voivat helposti vaihtaa valaistuksen voimakkuutta tarpeen mukaan.

Meidän kokonaisarviointimme on, että Walkia on tehnyt erittäin hyvää työtä ja on ehdottomasti yritys jonka kanssa voimme ajatella toimia tulevaisuudessa.

Yhteystiedot

Walkia Group Oy - Walkia® Lighting

Käyntiosoite
Knitter Business Park,
Kutojantie 6-8,
02630 Espoo FINLAND

Postiosoite
Kainuuntie 26C 15B
88600 Sotkamo, FINLAND

Sähköposti: myynti ( at ) walkia.fi
Puhelin: 010 326 4460
Y-tunnus: 2672406-6

Ruotsi
Brandthovdagatan 24,
Västerås 72135 Sverige

Viro
Walkia OÜ,
Tööstuse 47, 10416 Tallinn

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

walkia AAA logo 2017 FI transparent

SELT liikemerkki 150605

© Copyright Walkia 2021. Design & Development by Ideamedia Oy

Haku