Ajankohtaista

Väre ja Walkia yhteistyöhön

VÄRE JA WALKIA YHTEISTYÖHÖN

VÄRE LAAJENTAA ENERGIATEHOKKUUSPALVELUITA JA TARJOAA ASIAKKAILLEEN LED-VALAISTUSRATKAISUT YHTEISTYÖSSÄ WALKIA GROUP OY:N KANSSA.

Väre Oy ja Walkia Group Oy ovat aloittaneet yhteistyön, joka auttaa asiakkaita pienentämään energialaskua entisestään. Yhteistyöllä mahdollistetaan energiatehokkaiden LED-ratkaisuiden tarjonta yhä laajemmalle asiakaskunnalle.

Yrityksissä ja kunnissa on kasvava kiinnostus energiatehokkuuden parantamiseen. Energiakustannusten pienentäminen ja huoli ilmastonmuutoksesta kannustavat tekemään energiatehokkuustoimenpiteitä. Oikein suunniteltuina ja toteutettuina energiatehokkuusinvestoinnit ovat erittäin kannattavia investointeja.

"Walkia vakuutti meidät osaamisellaan ja tarjonnallaan. Näin yhtiö valikoitui LED-valaistusratkaisu kumppaniksemme. LED palveluiden myötä Väreellä on tarjottavana kattava kokonaistarjoama, joilla Väreen asiakkaat pystyvät tehokkaasti pienentämään energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä. Meidän ei tarvitse tyytyä kompromisseihin, vaan asiakkaalle saadaan valittua aina kulloinkin paras ratkaisu", kertoo Väreen kehitysjohtaja Antti Martikainen.

"Väreen toiminnan ytimessä, kuten meillä Walkialla, on proaktiivinen kumppanuus sekä asiakaslähtöisten palveluiden ripeä ja kustannustehokas kehittäminen. Väre tuo Walkialle isona yrityksenä lisää uskottavuutta ja strategisia mahdollisuuksia. Näin yhdessä Walkia ja Väre älykkäästi pienentävät asiakkaiden energiakustannuksia ja hiilijalanjälkeä tinkimättä valaistuksen laadusta", kommentoi Walkia Group Oy:n toimitusjohtaja Lauri Pääkkö.

Väreen LED-palveluratkaisuista saat lisätietoa: väre.fi/yrityksille

Yhteystiedot

Walkia Group Oy - Walkia® Lighting

Käyntiosoite
Knitter Business Park,
Kutojantie 6-8,
02630 Espoo FINLAND

Postiosoite
Kainuuntie 26C 15B
88600 Sotkamo, FINLAND

Sähköposti: myynti ( at ) walkia.fi
Puhelin: 010 326 4460
Y-tunnus: 2672406-6

Ruotsi
Brandthovdagatan 24,
Västerås 72135 Sverige

Viro
Walkia OÜ,
Tööstuse 47, 10416 Tallinn

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

walkia AAA logo 2017 FI transparent

SELT liikemerkki 150605

© Copyright Walkia 2021. Design & Development by Ideamedia Oy

Haku