Ajankohtaista

Road to Tokyo 2020

Road to Tokyo 2020

Walkian sponsoroima Rami Hietaniemi suuntaa kohti vuoden 2020 Tokion olympialaisia. Nyt Rami valmistautuu viikonloppuna 14.9. alkaen Kazakstanissa järjestettäviin painin MM-kilpailuihin, joista on hänellä on tavoitteena olympiapaikka. Alla on hänen mietteitään tulevista kisoista:

Walkian sponsoroima Rami Hietaniemi kamppailemaan mitaleista Kazakstanin MM-kilpailuihin

Kreikkalais-roomalaisessa painissa 87kg:n sarjassa kilpaileva, nykyään Seinäjoella asusteleva 36-vuotias MM-mitalisti Rami Hietaniemi odottaa viikonloppuna alkavia painin MM-kisoja innolla.  Nurmon Jymyä edustavan Hietaniemen ahkera valmistautuminen kisoihin alkoi jo keväällä ja jatkui koko kesän, leiripäiviäkin on tullut kesän aikana noin 40. Takana on todella hyvä harjoittelukausi, linjaa Hietaniemi. Hietaniemi ei osaa sanoa tarkasti paljonko tunteja tulee vietettyä treenin parissa, mutta joka tapauksessa niitä tulee todella paljon – noin 35-40 tuntia viikossa. 

sp painikuva walkia 2

Hietaniemi on yrittänyt jaksottaa niin, ettei tarvitsisi joka päivä painia, mutta leireillä painiharjoituksia tulee kuitenkin seitsemään tai kahdeksaan painiharjoitukseen, ja tähän vielä muut oheiset- ja voimaharjoittelut päälle – punttisalia ja aamu- ja iltalenkkejä. Hietaniemi kertoo, että hänellä on ollut paljon tuomaroituja kontrolliotteluita, ja siihen vielä maitohappotreenejä lisäksi. 

Hänen mukaansa levon määrää suhteessa treenaamiseen on pidetty eritysesti silmällä. Mutta on Hietaniemi ehtinyt vielä kilpaillakin - Saksan GP:stä tuli pronssia. Tulevat MM-kisat tulevat olemaan hänen viimeisensä, joten siitä pitää ottaa kaikki ilo irti. Hietaniemi toteaa, että hän on ollut aina ylpeä edustaessaan Suomea.

Painija on myös kärsinyt loukkaantumisista. Käsivamma laski voimatuloksia hieman, mutta nykyään kestävyys on ehkä voimaakin tärkeämpää.

Huippu-urheilijalla on kuitenkin yksi selvä tavoite mielessään lähdettäessä MM-kisoihin – olympiapaikka vuoden 2020 kesäolympialaisiin Tokiossa. Tämän saavuttamiseksi on oltava viiden parhaan joukossa. Tietenkin jos vielä saisi mitalinkin merkitsisi se kuitenkin hänelle vielä enemmän.

Hietaniemi kiittää perhettään ja yhteistyökumppaneitaan. Ramilla on ollut aina kotona lämmin vastaanotto, riippumatta miten on kisoissa käynyt.

MM-painit alkavat 14.9.Kazakstanin Astanassa.

Yhteystiedot

Walkia Group Oy - Walkia® Lighting

Käyntiosoite
Knitter Business Park,
Kutojantie 6-8,
02630 Espoo FINLAND

Postiosoite
Kainuuntie 26C 15B
88600 Sotkamo, FINLAND

Sähköposti: myynti ( at ) walkia.fi
Puhelin: 010 326 4460
Y-tunnus: 2672406-6

Ruotsi
Brandthovdagatan 24,
Västerås 72135 Sverige

Viro
Walkia OÜ,
Tööstuse 47, 10416 Tallinn

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

walkia AAA logo 2017 FI transparent

SELT liikemerkki 150605

© Copyright Walkia 2021. Design & Development by Ideamedia Oy

Haku